INGREDIENSER

ORGANISK - VEGANSK - PARFUMEFRI - IKKE TESTET PÅ DYR

Ingen parabener, sulfater, phthalater, kunstige smagsstoffer eller giftige tungmetaller. Allergi testet.


Kunne du tænke dig, at dine hudplejeprodukter er baseret på den naturlige intelligens i dine hudceller?

Det er præcis, hvad BERRICHI gør - vækker din huds egen CHI. Naturens stærkeste antioxidant-alger som er baseret på astaxanthin, furcellaria og 5 sjældne urteolier, fremgår alle i BERRICHI´S HUDPLEJESERIE for at hjælpe din hud til at blomstre.


Algernes kraft

Naturlig antioxidant er opnået fra ”microalgae Haematococcus pluvialis astaxanthin” som en naturlig doping for huden. Sammenlignet med andre antioxidanter er astaxanthin:


- 500 gange stærkere end E-vitamin

- 560 gange stærkere end grøn te katekiner

- 800 gange stærkere end CoQ10

- 3000 gange stærkere end resveratrol

- 6000 gange stærkere end C-vitamin


Det er den mest kraftfulde naturlige ”anti-aging” antioxidant som kendes kendt, og som har evnen til at passere gennem hudens cellemembraner og påvirke dybt væv. Stimulerer kollagenproduktionen, hvilket resulterer i en bedre hudfarve, tekstur og elasticitet.


Genopretter fugt niveau og balance, og reducerer tegn på for tidlig aldring og rynker. Beskytter mod uv-stråling og frie radikaler.


Furcellaran

Furcellaran, Furcellaria lumbricalis er en stærk antioxidant udvundet fra de røde alger i Østersøen. Denne røde alge er speciel, fordi den vokser i det stenede og salte vand; det er sjældent, rent og indeholder ikke tungmetaller.


Furcellaran beskytter huden mod frie radikaler, uv-stråling og stressorer. Det er antiinflammatorisk og reducerer tørhed og styrker hudens naturlige beskyttende barriere.


Furcellaran fugter huden og neutraliserer frie radikaler. To års videnskabelig forskning og testning for Berrichi, gav dokumenteret dokumentation for at furcellaran har en kraftig ”anti-aging” og dyb fugtgivende effekt.

DEN NATURLIGE VEJ TIL SKØNHEDEN

"Vidste du, at hunden på de gamle fiskermænds ansigter var rynkede og vejrbidte, mens deres hænder forblev silkebløde efter fjernelse af algerne fra deres fiskenet."

Vores produkter omfatter en kraftfuld og unik blanding

Berrichi er baseret på troen på, at rent og naturligt er det bedste for huden. Derfor er alle de ingredienser der anvendes i vores produkter, rene, økologiske og miljøvenlige.


Alle vores cremer indeholder den unikke kombination af astaxanthin og furcellaran, som begge har videnskabeligt bevist en dybt fugtgivende og ”anti-aging” effekt.


Alle vores produkter er fri for parabener, sulfater, Ftalater og kunstige duftstoffer. Vores cremer er veganske og ikke testet på dyr.


Alger er de hemmelige midler og beskyttere af havene, og i århundreder har de været kernen i asiatiske skønhedstraditioner for deres stærke fugtgivende, beroligende og ”anti-aging” effekter.


Alger spiller en meget vigtig rolle i Berrichi’s produkter – alle vores produkter indeholder algekraft og effektivitet.

EN VERDEN AF ALGER

Alger er fulde af næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det giver dem dybe fugtgivende og foryngende egenskaber, udjævning i tekstur af huden, bekæmpelse af betændelser og fjerner tilmed toksiner fra huden.


De mest effektive og stærke naturlige antioxidanter som kendes er astaxanthin og furcellaran, som netop udvindes af alger.


Disse antioxidanter sikrer celle regenerering af hudens sundhed, og udløser en naturlig funktion og modstandsdygtighed over for miljømæssige faktorer.

Liste over Økologiske olier der anvendes i Berrichi produkter:

Kukui nøddeolie

Kukui nøddeolie, er flagskibet i Hawaii’s naturlige kosmetik. Den indeholder vitaminerne A, E og F, som giver ernæring og vitalitet, alfa linolensyre, hvor linolensyre fugter og forynger huden grundigt. Kukui nøddeolie bruges til behandling af acne og ar, og bevirker formindskelse af betændelse, psoriasis og eksem.

Abrikos kerneolie

Abrikos kerneolie er fuld af vitamin A.  Det hjælper cremen til at absorbere i de dybeste lag af huden og fugter og nærer væv indefra. Det gør huden synligt glattere, især omkring øjne, læber, kinder og hals. Det passer godt til følsom hud, og beskytter mod tørhed, eksem og irritationer.

Jojoba olie

Jojoba olie er antibakteriel og rig på vitamin A, B og E. Den nærer, fugter og balancerer Sebum produktionen. Dens fedtsyrer absorberer dybt og giver huden et signal om, at der er nok fugt, og yderligere Sebum produktion er ikke nødvendig. I modsætning til en fælles tro, balancer flere olier fedtet hud og forhindrer tilstopning af porer.

Olivem 1000

Olivem 1000 er fremstillet af olivenolie. Det hjælper med at opretholde det nødvendige pH-niveau i cremerne hos Berrichi samt fugter huden i dybden. Olivem er en naturlig emulgator og et fortykningsmiddel der binder alle ingredienser sammen i Berrichi’s cremer.

Olie af Marietidselfrø

Marietidselfrø olie er en dybt fugtgivende antioxidant, der beroliger irritationer og har antiinflammatoriske egenskaber. Det forbedrer hudens elasticitet i dybden. Marietidselfrø olie er meget udbredt i urtemedicin.

Risklid olie

Risklid olie indeholder høje niveauer af E-vitamin og omega fedtsyrer. Olien fremmer hydrering, reducerer pigmentering og udjævner hudfarve.

Babassu olie

Babassu olie beskytter huden mod udefrakommende stressorer, og lindrer tør og skællet hud. Det har antiinflammatoriske egenskaber og giver huden et sundt og skinnende udseende.

Avocado olie

Avocado olie er fuld af essentielle fedtsyrer, bioaktive vitaminer, lecithin og plante steroler. Det beskytter huden, reducerer rødme, tørhed og kløe fornemmelse. Avocado olie forhindrer psoriasis og eksem. Det holder huden fugtet, giver en sund og levende teint, reducerer rynker og andre tegn på aldring.

Cacay olie

Cacay olie har kraftfulde ”anti-aging” og fugtgivende egenskaber, det bekæmper acne og forhindrer indgroet hår. Vitamin A i olie maksimerer kollagen produktion og skaber hudcelle fornyelse, E-vitamin blødgør væv og fremskynder nedbrydelsen af ar. Vitamin F holder huden ungdommelig og understøtter naturlige forsvarsfunktioner.Aloe Vera

Aloe Vera er kendt som en førstehjælpsplante til beskadiget hud. Den er en hurtig og kraftfuld healer, og er naturlig antiseptisk. Den har en beroligende effekt der stimulerer kollagen produktion, og forhindrer dannelsen af rynker og tegn på aldring. Aloe Vera beskytter og fugter de dybeste lag af huden.Andre ingredienser:


Retinol - C20H30O

Retinol er et kraftigt fedtopløseligt vitamin der fremskynder fornyelsen af huden, ved at stimulere mikrocirkulation og dannelsen af nye celler. Det reducerer også tegn på aldring og dannelse af rynker og skader, forårsaget af acne og ar.


Glycerine - C3H8O3

Glycerin er en ingrediens af økologisk oprindelse, der består af naturlige fedtstoffer og vegetabilske olier. På grund af sin fugtgivende effekt, passer glycerin godt til tør, følsom og let irritabel hud. Glycerin forbedrer absorberingen af cremen, og gør det lettere at påføre på huden.


Cetostearyl alcohol

Cetostearyl alkohol anvendes som en naturlig stabilisator og emulgator i Berrichi’s cremer. Det tjener det væsentlige formål, at binde vand med fedtstoffer og syrer. Den indeholder naturlige fedtsyrer, afledt af kokosnødder og æbler. Det har en blødgørende effekt på huden.


Sharomix 705

Sharomix 705 er et komplekst konserveringsmiddel, der anvendes i naturlig kosmetik. Det er godkendt af ECOCERT – produktionen er åbenlys, verificeret og certificeret. Vores produkter indeholder 1% af Sharomixen og består af: Benzylalkohol (0,81%), Dehydroedsyre (0,09%), Sorbinsyre (0,04%),Benzoesyre (0,06%).


Vand

Vand er et af de vigtigste elementer i vores kroppe. Det hjælper med at holde huden elastisk, lys, ungdommelig og sund. Det binder også creme-ingredienserne sammen, og hjælper med at absorbere dem.


Squalane

Squalane er hudens naturlige komponent, der reduceres med aldring. Squalane øger blodcirkulationen og produktionen af kollagen, fremmer hydrering og absorberes let.


Kojic acid

Kojic syre er afledt af svampe, og skabt under sake-brygning processen fra fermenteret ris. Kojsyre forhindrer melanin produktion og pigmentering. Det fungerer som lysningsmiddel og gør huden mere levende og lys.


Alpha-arbutin

Alpha-arbutin er et ekstrakt fra Melbærris og Morbær, og som har samme virkning som kojic syre. Det reducerer produktionen af melanin, og genskaber en lys og levende teint.


Super olier har været brugt i århundreder som hemmelige våben til en lys og fejlfri teint. Super olier indeholder et stort spektrum af næringsstoffer, fedtsyrer og vitaminer. Olier fugter huden grundigt og understøtter dannelsen af et beskyttende lag af lipider dybt nede i dermis.


I modsætning til populær tro, tilstopper naturlige olier ikke porerne, men giver cellerne et balancesignal for at stoppe overskydende Sebum produktion. Dette hjælper med at lindre betændelser og smalle porer. Mens voks-baserede cremer giver kun en overfladisk og midlertidig effekt, har olier en dybdegående og varig effekt.