0
Your Cart
0
Your Cart

Super ingredienser

Abrikoskerne olie er fuld af vitamin A.  Det hjælper cremen til at absorbere i de dybeste lag af huden og fugter og nærer væv indefra. Det gør huden synligt glattere, især omkring øjne, læber, kinder og hals. Det passer godt til følsom hud, og beskytter mod tørhed, eksem og irritationer.

Kukui nøddeolie, er flagskibet i Hawaii’s naturlige kosmetik. Den indeholder vitaminerne A, E og F, som giver ernæring og vitalitet, alfa linolensyre, hvor linolensyre fugter og forynger huden grundigt. Kukui nøddeolie bruges til behandling af acne og ar, og bevirker formindskelse af betændelse, psoriasis og eksem.

Cacay olie har kraftfulde ”anti-aging” og fugtgivende egenskaber, det bekæmper acne og forhindrer indgroet hår. Vitamin A i olie maksimerer kollagen produktion og skaber hudcelle fornyelse, E-vitamin blødgør væv og fremskynder nedbrydelsen af ar. Vitamin F holder huden ungdommelig og understøtter naturlige forsvarsfunktioner.

Avocado olie er fuld af essentielle fedtsyrer, bioaktive vitaminer, lecithin og plante steroler. Det beskytter huden, reducerer rødme, tørhed og kløe fornemmelse. Avocado olie forhindrer psoriasis og eksem. Det holder huden fugtet, giver en sund og levende teint, reducerer rynker og andre tegn på aldring.

Jojoba olie er antibakteriel og rig på vitamin A, B og E. Den nærer, fugter og balancerer Sebum produktionen. Dens fedtsyrer absorberer dybt og giver huden et signal om, at der er nok fugt, og yderligere Sebum produktion er ikke nødvendig. I modsætning til en fælles tro, balancer flere olier fedtet hud og forhindrer tilstopning af porer.

Olivem 1000 er fremstillet af olivenolie. Det hjælper med at opretholde det nødvendige pH-niveau i cremerne hos Berrichi samt fugter huden i dybden. Olivem er en naturlig emulgator og et fortykningsmiddel der binder alle ingredienser sammen i Berrichi’s cremer.

Marietidselfrø olie er en dybt fugtgivende antioxidant, der beroliger irritationer og har antiinflammatoriske egenskaber. Det forbedrer hudens elasticitet i dybden. Marietidselfrø olie er meget udbredt i urtemedicin.

Risklid olie indeholder høje niveauer af E-vitamin og omega fedtsyrer. Olien fremmer hydrering, reducerer pigmentering og udjævner hudfarve.

Babassu olie beskytter huden mod udefrakommende stressorer, og lindrer tør og skællet hud. Det har antiinflammatoriske egenskaber og giver huden et sundt og skinnende udseende.

Aloe Vera er kendt som en førstehjælpsplante til beskadiget hud. Den er en hurtig og kraftfuld healer, og er naturlig antiseptisk. Den har en beroligende effekt der stimulerer kollagen produktion, og forhindrer dannelsen af rynker og tegn på aldring. Aloe Vera beskytter og fugter de dybeste lag af huden.

Retinol er et kraftigt fedtopløseligt vitamin der fremskynder fornyelsen af huden, ved at stimulere mikrocirkulation og dannelsen af nye celler. Det reducerer også tegn på aldring og dannelse af rynker og skader, forårsaget af acne og ar.

Glycerin er en ingrediens af økologisk oprindelse, der består af naturlige fedtstoffer og vegetabilske olier. På grund af sin fugtgivende effekt, passer glycerin godt til tør, følsom og let irritabel hud. Glycerin forbedrer absorberingen af cremen, og gør det lettere at påføre på huden.

Cetostearyl alkohol anvendes som en naturlig stabilisator og emulgator i Berrichi’s cremer. Det tjener det væsentlige formål, at binde vand med fedtstoffer og syrer. Den indeholder naturlige fedtsyrer, afledt af kokosnødder og æbler. Det har en blødgørende effekt på huden.

Sharomix 705 er et komplekst konserveringsmiddel, der anvendes i naturlig kosmetik. Det er godkendt af ECOCERT – produktionen er åbenlys, verificeret og certificeret. Vores produkter indeholder 1% af Sharomixen og består af: Benzylalkohol (0,81%), Dehydroedsyre (0,09%), Sorbinsyre (0,04%),Benzoesyre (0,06%).

Vand er et af de vigtigste elementer i vores kroppe. Det hjælper med at holde huden elastisk, lys, ungdommelig og sund. Det binder også creme-ingredienserne sammen, og hjælper med at absorbere dem.

Squalane er hudens naturlige komponent, der reduceres med aldring. Squalane øger blodcirkulationen og produktionen af kollagen, fremmer hydrering og absorberes let.

Kojic syre er afledt af svampe, og skabt under sake-brygning processen fra fermenteret ris. Kojsyre forhindrer melanin produktion og pigmentering. Det fungerer som lysningsmiddel og gør huden mere levende og lys.

Alpha-arbutin er et ekstrakt fra Melbærris og Morbær, og som har samme virkning som kojic syre. Det reducerer produktionen af melanin, og genskaber en lys og levende teint.

Super olier har været brugt i århundreder som hemmelige våben til en lys og fejlfri teint. Super olier indeholder et stort spektrum af næringsstoffer, fedtsyrer og vitaminer. Olier fugter huden grundigt og understøtter dannelsen af et beskyttende lag af lipider dybt nede i dermis.

I modsætning til populær tro, tilstopper naturlige olier ikke porerne, men giver cellerne et balancesignal for at stoppe overskydende Sebum produktion. Dette hjælper med at lindre betændelser og smalle porer. Mens voks-baserede cremer giver kun en overfladisk og midlertidig effekt, har olier en dybdegående og varig effekt.